Lysande kruka

Assisi från Konst smide.
En annorlunda blomkruka i plast som ger stämning i mörkret.
Passar lika bra i trädgården som på balkongen. Plantera blomman direkt i krukan eller sätt ned en redan befintlig blomkreation med kruka. I botten finns ett hål där överflödigt vatten kan rinna ut om blomman planteras direkt i den.

Krukorna finns i två storlekar. LED-lampor, transformator och anslutningskabel på tre meter ingår. Pris 450:-

4 reaktioner på ”Lysande kruka”

  1. room by sofie; Tack så jättemycket! Jag tänkte direkt att handdukarna/ löparen skulle passa fint till kuddar. 🙂 Grönt passar kanon till svart och vitt,har ju haft det tidigare men aldrig denna nyansen så det är lite kul. Angående mattan så var det menat att jag skulle köpa två och sätta i hop dom men sen tänkte jag att jag testar med en. Får se hur jag gör sen. :)Tack för dina tips, det var snällt. Hade kunnat tänka mig en svart matta där om det inte var för att vi redan har en under soffbordet. 🙂 Anledningen till att jag tog den med grönt i var för att jag tycker att det är svårt att ta upp det gröna just i den delen av rummet. 🙂 Är ju så glad i tavlan annars hade det varit utmärkt att ha en tygtavla i grönt nu. 🙂 Må så gott! Kram

    De krukorna är så härliga! Skulle man haft.. 🙂

  2. Ja, dessa krukorna är superfina. Jag ska dekorera vårt trädäck med dessa i vår. Mysigt när man vill sitta ute en stund till…
    Lycka till med mattan, sy ihop två var en jättebra idé! Du har det alltid så fint hemma, det ser ut som ett showrum hemma hos dig 🙂
    Ha en bra vecka!
    Kram

Kommentarer är stängda.