Bilder från Greenhouse 2009-Stockholm Furniture Fair

Greenhouse är växtplatsen för fristående formgivare och designskolor. Syftet med avdelningen är att skapa möjligheter till spännande möten och fruktbara affärs-samarbeten mellan dagens inredningsbransch och morgondagens designprofiler. Inför 2009 har intresset varit större än någonsin och antalet sökande har varit rekordstort.

2 reaktioner på ”Bilder från Greenhouse 2009-Stockholm Furniture Fair”

 1. Jes/Vita villa vila

  Å vad roligt – nu hittade jag en ny (för mig) spännande blogg att besöka! KUL! Hit kommer jag gärna igen!

  Jes

 2. Hej,
  du är mer än välkommen Jes!! Min blogg är ganska ny (även för mig). Startade i november mer som en dagbok för mig själv…men jag är fast 🙂 Det är grymt roligt att kolla andra inredningsbloggar samt att dela med mig av mina egna små projekt.
  Hoppas vi ses snart igen!
  Kram Sofie

Kommentarer är stängda.