Vårt hem är nu till salu!

Efter mer än tio år i Tjugotalsvillan är det nu dags att vända blad och gå vidare i bostadskarriären. I somras köpte vi ett nytt hus / tomt som vi ska bygga om och bygga till. Vi har själva ritat vårt drömhem, som är helt anpassat efter vår familj, vårt liv och våra behov. Det känns fantastisk även om det så klart är med blandade känslor som vi ska lämna Tjugotalsvillan bakom oss. Vårt hus består av 7 ROK, uthyrningslägenhet 2 ROK (25 m2) och min inredningsstudio 60m2 i ombyggt garage. Boarea 133 m2 och biarea 172 m2. För mer information kontakta mäklare Markus Hedhill på Bjurfors.

 

Ovanvåning:

Källare: 

Vinterbonat uterum:

  

 

Inredningsstudio i ombyggt garage:  

 

NYRENOVERAD uthyrningslägenhet: 25 m2  

Bilder; Emilia Ahlgren Styling; Room by Sofie

6 thoughts on “Vårt hem är nu till salu!”

  1. Pingback: Till Salu | Sofie´s 20-talsvilla | Daniella Witte

  2. hej, Vilket fint hem ni har, eller hade, ni hr säkert redan hunnit flytta? Spännande precis som Maria skriver ovan, att följa resan i nya hemmet..
    Vi håller på och renoverar och fixar och trixar själv i vår villa från -67, som är inspirerad av funkisstilen.. Stilmässigt har arkitekten lyckats med det mesta förutom en liten detalj, precis allt, ALLT är inklätt i lister, funkis känns inte riktigt tak-golv-dörr-fönsterlist för mig.. Oavsett nästa stora grej på agendan är renovering av kök och ert kök var verkligen inspirerande! Vi pendlar mellan vitt svart och trä. Ert kök var ju svart, hur var det att hålla rent där? Vi har två små knoddar och tänker att deras små fingrar kommer hamna precis ÖVERALLT i ett svart kök? Bänkskivan ni har ser också väääldigt tunn och fin ut, eller är det så att toppen har en färg och kanten har en färg? Tyckte mig ana det men kan ha varit ljusblänk också.. Vi skall ha rostfritt på en sida men dividerar om hur vi gör med köksön..
    Vad har ni för material på er bänkskiva?
    hoppas Ibiza är lika magiskt som det ser ut!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *