Vinn presentkort på: Members.com

bloggträffen i våras kom jag i kontakt med exklusiva Members.com. Ett lättnavigerat och roligt shoppingnätverk som dagligen presenterar nya kampanjer på designprylar, märkeskläder och sportartiklar. Ibland med erbjudande upp till 80% rabatt. Just nu ligger förmånliga kampanjer på Genevas ljudanläggningar, Himla och Broste och i tidigare kampanjer har vi sett varumärken som Fatboy, Tiger of Sweden, Acne, Marimekko, Voluspa, Diesel Home, Louis Vuitton för att nämna några. Alltid exklusiva varumärkerna inom heminredning, mode, samt hotell och resor.

Nu har du chans att vinna 500 kr att handla för Members.com. Det enda du behöver göra är att motivera varför just du ska vinna. Tävlingen pågår tom 8/7 och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vill du bli medlem direkt kan du få en personlig inbjudan av mig, maila till ;sofie@roombysofie.se så skickar jag inbjudan. Eller så ansöker du om medlemskap HÄR. Då kan det dock ta några dagar innan medlemskapet blir registrerat. Lämna en kommentar och du är med i tävlingen. Trevlig shopping friends!

Bilder: Memebers

22 reaktioner på ”Vinn presentkort på: Members.com”

 1. Etter et år med feil vei på hesteskoen (lykken som renner ut) har jeg i dag vunnet nydelig garn hos en bloggvenn som også elsker å strikke…..
  Og jeg håper skoen har snudd seg den riktige veien………. Så får vi nå se, om jeg har lykke her hos deg også, Sofie .

 2. Vilken härlig tävling!! I sommar ska jag flytta till NY för att börja ett nytt kapitel. Vad kan då vara bättre med lite rolig shopping på members.com? jag är säker på att jag kan hitta en massa härliga saker både till mig själv och min kommande lägenhet. ha det gott!

 3. why me?!?! oh, för att jag skulle välja det finaste jag hittade till att pimpa mitt nya hus och framförallt min 10-årings rum!

 4. Vilken rolig tävling!

  Jag älskar inredning och är på jakt efter ett nytt hem, tillsammans med min sambo. Vi har hittat något som verkar väldigt intressant med 3m takhöjd och stora gamla fönster. Jag har för inte så längesedan fått han att inse att man kan köpa smått och gott som ger hemmet karaktär, annat än ljudsystem, datorer och tv-apparater. Detta presentkort hade absolut passat oss perfekt och gett oss något fint, gemensamt, till nya hemmet!! 🙂

 5. Jag får med ödmjukaste röst erkänna att jag är helt såld på dom märken som presenteras, att vinna och därmed få äga några ”godingar” skulle göra att jag går från dröm till verklighet!

 6. Som student och nyinflyttad, behöver jag nu lite härlig inredning. Och det kostar, tyvärr är det då svårt att kunna finansiera både ”finare” inredning och universitetsstudier. Detta hade hjälpt mig mycket. Jag vill gärna bo i ett hem med personlighet och inte ett hem, där inte ALLT är av den billigaste ”skiten” man har råd med. Är dessutom väldigt design-tokig och har alltid älskat att skapa.

  Hade vart kul att vinna, hälsningar Studenten. 😀

  Ps, underbar blogg, inspirerande!

 7. Pingback: Makeover i studion. | [room] by sofie

 8. Lite gratisshopping sitter väl aldrig fel! Vardagsrummet är i behov av lite uppdatering så lite hjälp på vägen hade inte skadat

 9. Hej,
  Medlem är jag redan på Members och trånar efter allt fint som finns att fynda! Ett presentkort hade varit underbart nu av personliga skäl som det så fint heter:-/.
  Tack för en superblogg! Kram

 10. Varför läser jag din blogg om jag inte ska tävla, när du har ett så attraktivt pris kan man fråga sig! Nu frågar jag mig inte längre utan tackar ja! Med en son som flyttar till sin första egna lya vore detta den perfekta inflyttningspresenten.

 11. Karin Stjärnkvist

  Tackar för en inspirerande blogg, som jag läser dagligen! Jag vill naturligtvis delta i tävlingen med motiveringen, att jag alltid med små medel (loppisprylar) söker efter udda saker att tillföra mitt hem för att förändra och få utlopp för mitt stora inredningsintresse. Jag tillhör inte dem som brukar vinna, men någon gång ska man väl ha tur! Håller tummarna!
  Mvh Karin

 12. Pingback: Sommar, sol och påminnelse! | [room] by sofie

 13. Efter flytt till mindre yta har jag rensat bort det mesta jag inte längre använder eller behöver genom att ge till välgörenhet eller gett bort.

  Istället vill jag ha få utvalda guldkorn, så det vore verkligen toppen att få vinna ett presentkort på Members.com, som jag självklart blivit medlem hos! 🙂

 14. Jessica Hellström

  Members.com där vill jag surfa runt och alla fina saker beundra
  500:- kommer öka min sommarkänsla direkt från noll till hundra!!

 15. Älskar Members men har bara beställt en gång… till ungarna… Hur som blev jag mycket nöjd med kläderna, pris och leverans. Efter snart 15 månader hemma med två små ska jag i Augusti börja jobba igen. Behöver verkligen uppdatera garderoben och få satsa lite på mig själv nu, semesterkassan håller dock inte med. Precis suttit och dreglat över snygga skor från Svea på Members, men klickade mig vidare – så hamnade jag här! Ser det som ett tecken och håller därför tummar och tår för denna vinst skulle sitta lika snyggt som de där skorna…

 16. Camilla Persson

  Tänkte överraska min 15 åriga son med en makeover av hans rum. Skulle kännas lyxigt att låta honom välja någon kul detalj själv.

 17. Jag tycker det är den bästa radio jag någonsin haft. Funkar även att koppla in iPod eller mobiltelefon för att lyssna på favoritlåtarna. Jag släpar den jag har mellan vårt permanent boende och sommarhus fram och tillbaka. Jag blir lika olycklig var gång jag glömmer den på det ena eller andra stället. Skulle gärna vilja ha en till för att slippa detta enorma i-lands problem 🙂

 18. Pingback: Vinnaren är... | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *