Favoritbyxor!

Ibland hittar man saker som det står ens namn på. Råkar ni också ut för det?! För någon vecka sedan talade denna kudden till mig *skratt* och förra våren hittade jag byxorna ni ser nedan. Bilden är från hotellet jag bodde på när jag förra sommaren möte upp Daniella och hennes Fredrik på denna bomässa i StockholmRetrosneakers i neonrosa från Nike, byxor Desigual, top och kofta MQ. Mina Havaiannas beställer jag numera härifrån och är kanske de skorna som jag spenderar mest tid med under sommarhalvåret. I nästa inlägg visar jag bilder från vår köksrenovering. Det händer grejer här hemma!  Kram // Sofie 

Bild: [room] by sofie

4 reaktioner på ”Favoritbyxor!”

  1. Cool stil. Jag undrar vad det är för gardiner du har i bakgrunden, färdiga eller hemmasydda, i så fall vilket tyg? /Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *