Måla mera!

Då var det dags för helg igen och Valborg knackar på dörren. Jag kan säga att hela Lund gungar. Vi bor inte så långt från stadsparken och ”ungdomarna dundrar på” kan jag meddela. Nu kände jag mig som typ, en nittioåring 🙂 hihi! Ska själv dit med min fina familj och kika på bålet. Har dock lite pappersarbete kvar innan jag kan packa ihop och jag inväntar ju även en leverans av 80 kg Tom Dixon-prylar till kund innan jag kan sticka ut. Här på bloggen lyfter jag fram ännu en vågad färgsättning och jag trycker utan tvekan på gilla-knappen! Märker att många har sug på rosa just nu och det är den hypade ”pastell-loves-neon-trenden” som verkar gå hem i stugorna. Urkul att ni vågar mina vänner! En av mina inredningskunder i Helsingborg har bestämt sig för att måla sitt vardagsrum i en svag rosa nyans. Passar utmärkt till vår skandinaviska inredningsstil där mycket av möblerna går i grått, trä och vitt. Våga måla och tapetsera mera. Det tillför SÅ mycket och gör ”ditt hem till ditt”. Vill man gå ytterligare ett steg, kan man lägga heltäckningsmatta i samma nyans som väggarna. Soffan på bilden kommer från HAY och heter Mags. Önskar er alla en finfin Valborg! Kram // Sofie 

Bild: Hay

2 reaktioner på ”Måla mera!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *