Just nu…

Stockholm fullständigt bubblar av intressanta människor och utställningar denna designens vecka. Själv håller jag mig på hemmaplan och grottar ner mig i arbete. Fick ett nytt uppdrag igår som ni får ta del av mer imorgon. Så länge nöjer jag mig med att navigerar runt bland olika inredningsajter för att inte missa allt förmycket. Som vanligt levererar Frida fantastiska rapporter och stämningsfulla bilder. Här ser ni en från Asplunds monter. Kakfatet Cookie är en personlig favorit som jag gärna serverar godsaker i och de fina sideborden hade mer än gärna fått flytta in här hemma! Gör sig otroligt fint tillsammans som på bilden. Ha en fin torsdag! Kram // Sofie 

Bild: Trendenser.se 

2 reaktioner på ”Just nu…”

  1. Den där mattan är fantastiskt fin. Beställde två liknande från ellos för en tid sen och väntar lääänge på en leverans.. Först i April kommer de! Men ändå.. så fina att de är värda att vänta på 🙂

    kram på dig!
    /iris

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *