”Mitt-i-veckan-weekend”

Det var ju dags för mannen att fylla 40 i veckan och vi (…närmsta vänner och syskon!) började dagen med att överraska honom med champangefrukost kl 07. Därefter åkte vi till min hemstad Ystad och Ystads saltjöbad. Det är för mig lite som att komma hem, då hotellet ligger alldeles intill tennisbanorna. Där har jag mer eller mindre spenderat all min lediga tid under mina skolår. Vi kom ner vid lunch, käkade ute i solen (…jag hade korta shorts!) och promenerade. Snacka om kanonväder och humöret likaså. Det blev även ett hårt träningspass -TRX i grupp ( puuh…någon som testat?!) innan god mat & dryck stod på schemat -igen. Lugnt och skönt är det på fina saltsjöbaden och närheten till både natur och bra shopping i stan. Ikväll väntar kalas igen… dags att skala tre kilo potatis vänner! 🙂 Kram //  Sofie

Bilder: [room] by sofie

3 reaktioner på ””Mitt-i-veckan-weekend””

  1. Grattis till mannen 🙂 Vackra bilder du visar. Har aldrig varit på Saltsjöbadet, men det är ju en bra idé för en liten weekend med tanke på hur nära Malmö det är. Ett bra tips att ha i åtanke 🙂

    Ha en härlig söndag
    kram /iris

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *