Föreläsning.

Här kommer ett litet livstecken från Stockholm. Såhär så det ut imorse, när jag och Magnus (affärscoach) riggade för en heldag fullproppad med; inspiration, säljverktyg, exponeringstips och hur man tacklar eventuella förändringar i sitt företag. Det har verkligen varit en spännande dag och jag har fått massor med positiv feedback gällande mina bitar; Exponering i teorin och praktiken. Nöjd efter första dagen med andra ord. Imorgon kör vi igen och på torsdag förflyttar vi oss till Göteborg….  

Nu mina vänner väntar lite eftermiddagsshopping och middag, med ingen mindre än en vännina från Danmark och Århustiden…… Kram // Sofie

PS. Jag har fått lite förfrågningar om min scarf -som jag även har på bilden till höger. Den kommer från fantastiska HM, hihi!! 🙂 En härlig färgklick som förgyller min garderob just nu!

Bild: [room] by sofie

1 reaktion på ”Föreläsning.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *