Nu drar jag på Blogg-event!

Om ni bara visste vilken lördag jag har framför mig. Idag arrangerar nämligen den HÄR talförda damen ett stort bloggevent i Malmö. Varning för höga skratt (…läs asgarv!) när du entrar denna underbara blogg. Vid lunch drar det hela igång på Börshuset och ingen mindre än Björn Ranelid öppnar dagen med 2h förhoppningsvis inspirerande minuter och några väl valda ord. Han kan ju det där. Det är faktiskt första gången jag ser/hör honom live och det ska såklart även bli spännande att se HUR solbränd man kan vara såhär i februari månad *skratt*. Nedan ser ni framsidan på Metro från igår. Spänningen och förväntningarna är höga och jag förstår om du Emma är lite nervös just nu. Två hundra bloggare från hela landet är just nu på väg mot Malmö! Fantastiskt initiativ, tack!Här kommer ett litet utdrag från inbjudan, bara för att ni ska få en känsla av underbara Emma; ”Sydsvenskan kommer vara på plats under dagen och göra ett reportage. Tycker man att de kan dom ge fan i så är det bara att ta fram de där gamla självförsvarstrixen man lärde sig i skolan med stopp! nej! jag vill inte! ni vet. (Fast utan knä i skrevet då förstås. Vi ska helst inte pryla en Sydsvenskanreporter).”

Bilder: Emma Lindqvist

6 reaktioner på ”Nu drar jag på Blogg-event!”

  1. Lilla huset på prärien

    Visst hade vi trevligt! Och du vågade bli sminkad och allt… 🙂 Jag vet inte om jag hade vågat ändå. Hörde att ni hade fått sudda ögonskuggan något efteråt 🙂

    Kul att ses i alla fall! Eller kul att se dig skulle jag kanske säga… du såg ju inte mig 🙂

    / Jenny

Kommentarer är stängda.