my entré.


Bilder: [room] by sofie
Välkomna upp i 20-talsvillan, här sprudlar energin för fullt idag. Hoppas detsamma?! Lund bjuder med fantastiskt höstväder och efter att jag lämnat kidsen på dagis, tog jag mig några minuter och gjorde så här fint vid vår entré. Den vissna buxbomen fick lämna plats åt dessa höstblommer som jag just nu inte hittar namnet på. Det står helt still …jisses! Hjälp mig någon! Kameran åkte såklart fram och det fasta objektivet på. Härliga kontraster blev det och den lila färgen blir vacker till det kalla och ruffa runt omkring. Både betongtrappan och betongkrukan har fått en härlig patina-look med åren -och jag gillar det…

Önskar er en fin dag. Kram // Sofie

5 reaktioner på ”my entré.”

  1. Ljung? 🙂
    Det planterade jag i helgen, kul att göra lite höstfint ute (trots att mina pelargonier fortfarande var fina och blommade)

  2. Superfint! jag älskar den där råa looken. Tillsammans med ljungkrukan som lättar upp intrycket blir det mycket smakfullt. Vi väntar på att få en ny trapp då vi ska bygga ut för ny ingång. Drömmer om att ha ett liknande utseende. Ser dina bilder och längtar till en egen trapp. Tack för inspirationen!

  3. Ljung är sååå fint, har blivit en ny favorit. Mycket snyggt ihop med betongen. 🙂 /Nellie

Kommentarer är stängda.