My favorite trend 2011

Här kommer en försmak av helgens första cocktail, i form av;
The falcon-crest trend, som Stefan Nilsson valt att kalla den. När jag såg bilderna Trendgruppens blogg satt jag med ett enda stort leende på läpparna…

Optimism, glädje, färg, 80-tal och humor. Vad ska man säga? Fantastiskt…?! JA! Jag fullkommligt älskar det jag ser och önskar att vi fick se liiiiite mer av detta i inredningsmagasinen. Se hur coolt det blir när man mixar upp all färg med det svart/vita. Gillar att de kryddat det hela med massor av kischigt guld. Missa inte att läsa Trendgruppens blogg. Där blir du alltid uppdaterad med det senaste trenderna. Happy friday friends!!!!


Bilder: Stefan Nilsson via blog.trendgruppen.se

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

One Comment

  1. Ja jisses, det här var väl inte riktigt min grej… haha! Jag har ju redan upplevt 80-talsinredning även om det inte var riktigt lika galet. Ska bli kul att se hur det omsätts i hemmen.

    Ang. Kånken så tror jag den är populär även här vad jag förstår på min dotter, barnbarnet har också en sådan. Ligger kanske i tiden den med, med tanke på 80-talet! Den kom ju då!
    Kram och trevlig helg!

Comments are closed.