Jon Eliason


Bild: DN.se
Medan jag väntar på spännande inlägg och bilder av mina blogg-kolleger, som i söndag och måndag deltog i Form forum. Ett nätverk där Sveriges främsta inredningsbloggar träffas. Tyvärr kunde jag inte medverka denna gång, tråkigt då dessa möten alltid är himla givande!

Undertiden (…känn ingen press därute, haha!) visar jag TV-aktuella Jon Eliasons hall. Jon som också höll en presentation under just Form forum. Så här säger Jon till DN; ”-Jag känner mig nästan nykär när jag kommer in, först nu känns entrén lika välkomnade som de övriga rummen. Det tror jag det, jag som just nu är inne i en tok-gul period. Snacka om att energin flödar! Med en smutsgul ( =gul med lite svart i sig) gummimatta på golvet och solgula väggar har hallen nu fått ett flöde och ger ögat en kick. ”-Man måste vara lite lekfull i pallet” Läs hela artikeln HÄR.

1 reaktion på ”Jon Eliason”

Kommentarer är stängda.