Inred på liten yta


Bilder: Hus&Hem Foto: Peter Carlsson
Compact living, inte alltid en lätt uppgift!
Att samsas om få kvadratmetrar gör att man måste visa extra respekt för varandra. När jag såg rubriken i mitt favorit-magasin Hus & Hem, lyfte jag på hatten och tänkte för mig själv GRATTIS … 4 pers på mindre än 100 kvm. (…varav två tonårstjejer och en kille på 8 år!)

Hur är det då möjligt att skapa en ljus och luftig miljö som Johanna gjort i deras hus i Limhamn. Där alla vill ha sina egna små zoner men samtidigt ha trivsamma och öppna sällskapsytor?! Här är några av nyklarna till framgång; ljusa väggar och golv. Inga överflödiga möbler, god och gömd förvaring. Mixen av det vita kontra gamla tunga skåp, bord och stolar (…och inslag av färg) ger huset charm och bevara känslan av dess ursprung.


Bilder: via Hus&hem Foto: Peter Carlsson

2 reaktioner på ”Inred på liten yta”

 1. Jättefina bilder (som alltid i din blogg). Jag följer bloggen och du är en av mina absoluta favoriter, mest pga alla inspirerande bilder.

  Här kommer dock ett litet önskemål: Jag skulle gärna se att bilderna gick att klicka upp till större format. När jag ser dessa fina bilder, vill jag ta en närmare titt (ser ganska dåligt) men när jag klickar upp bilderna i din blogg så blir de inte större. Varför inte?

  Många andra bloggar har möjligheten att klicka upp större bilder!

  Mvh/Emma W
  Ps. Kan du inte ge lite tips på snygga och unika barnlampor?

 2. Hej Emma!
  Tack för dina fina ord om min blogg! De värmer 🙂
  Ang bilderna; vi använder olika blogportaler och funktionerna är olika -blogspot, wordpress, blogg.se etc. Klicka på länken ex Hus o Hem och du kan du se bilderna i större format och fler bilder från reportaget.

  Tips på unika barnlampor; Lekfull design har många fina. Lekfulldesign.se Sen tycker jag klassiker som VernerPantons Flower Pot funkar fint i barnrum. Tänk vad glada barnen kommer bli när de ska flytta hemifrån och har en riktig designklassisker med sig i bagaget 🙂 !!!

  Kram Sofie

Kommentarer är stängda.