En annorlunda köksdetalj…

Bild: Living Etc
Köksbilder i magasin och på nätet har en tendens att påminna om varandra. Färger och luckor varierar och personliga ting adderas. Men denna bilden fick mig att stanna upp, en halv Fiat har hängts upp på väggen! Inte det första jag tänker på när jag ska inreda ett kök… men sååå underbart och läcket. Troligen har där legat en bilverkstad (…ser lite ut så på fönsterna) och så har familjen velat anknyta till detta i sin inredning. En 10 poängare från mig!

8 reaktioner på ”En annorlunda köksdetalj…”

  1. Hej! Jag såg bilder på ditt fina hem på bloggen Purple Area. På den vänstra nedre bilden finns en tavla som ser ut att föreställa en karta över manhattan. Undrar var du hittat den? Tycker den är superfin och skulle gärna själv ha en likadan. Tack på förhand! /Sofie

  2. Sandra | Inspirera Mera

    Haha, snacka om oväntat detalj! Sånt gillar jag.

    Svar: Ja den listan går egentligen att uppdatera i evighet, finns så mycket man vill ha speciellt då man är en drömmare som jag 🙂

  3. Tack för svaret ang. tavlan! Vad glad jag blir för att du lagt till min blogg i din blogglista! 🙂 Självklart har jag addat din hos mig med. Ha det gott! Kram Sofie

  4. Fräckt!….fast Peter säger att det inte är någon Fiat utan en Hundkoja 🙂 🙂

    //Josefin

Kommentarer är stängda.