Vårt nya vardagsrum!!!


Bild: Lånad av Emmas designblogg
I dessa bilder kan jag se vårt nya vardagsrum. En luftig skandinavisk miljö i svart, vitt och trä.


Bild: Lånad av Emmas designblogg

 • Brädgolven är målade vita. Mattan från Gulled har vi tittat på, sugen på lite mer färg bara?!
 • Var inne på soffbord i glas… men såg i tidningen 25 Underbara hem ett hemmagjort bord som vi ska försöka göra själva (…liknande detta på fyra hjul.) Tycker det ger en skön avslappnad känsla till rummet.
 • Älskar tidningshögarna under de vägghängda skåpen och denna underbara golvlampa (…tappat bort namnet) som länge stått högt på önskelistan!!!
 • Gillar också arrangemanget av tavlor, några är uppspikade och några står lutade, detta göra det hela mindre ”perfekt” och stelt. Levande helt enkelt 🙂
 • Platsbyggda hyllor gör rummet luftig.

Idag sticker vi och badar… Imorgon väntar Madonnakonsert med och fyra tjejkompisar. OCH…. på måndag börjar allvaret igen.

Ledigheten är slut och nya projekt väntar- homestaging i Ystad och i Lund. Här på bloggen kommer jag köra en liten inredningskola för alla intresserade. Maila roombysofie@hotmail.com om det är något speciellt ämne DU vill att jag tar upp! På återseende nästa vecka med massor med energi och nyladdade batterier.

Kram på er och njut av helgen!

Sofie

8 reaktioner på ”Vårt nya vardagsrum!!!”

 1. Så hiiiimla fint!!!! Trodde först det var ditt vardagsrum!! UNDERBART!! Hoppas verkligen att vi stöter på varandra.. Vi är oxå några tjejer som åker!!

  Kram vännen
  Jannice

 2. Jag trodde också att det var ditt vardagsrum och är det åt det hållet det kommer att bli så blir det verkligen snyggt!

  Apropå Madonna… satt ute på altan under kvällen. Jag bor ca 1 mil från och det hördes ända hem så ljudnivån var nog rejält uppvriden! Hade gärna suttit närmare! Hoppas det blir lyckat för er!

  Irene

 3. Petra - Designfragment

  Jag skrev om denna underbara lägenhet när den först kom ut på hemnet, och blir fortfarande helt knäsvag när jag ser den.. Vardagsrummet duger ju mer än utmärkt att kopiera rätt av, så perfekt är det! Ska bli roligt att se ditt vardagsrum senare!

  Petra-designfragment
  http://www.designfragment.blogspot.com

 4. Håller med ovanstående, ett väldigt fint hem. Väldigt inspirerande!

  Jag börjar min semester nu:) Åker iväg en sväng till Småland men är tillbaka nästa vecka. Hoppas vi kan hitta en dag då du kan komma förbi.

  Vi hörs, kram Jossan

 5. Verkligen snyggt! Jag hade kunnat flytta rakt in. 🙂

  Hoppas att Madonnakonserten var bra.

Kommentarer är stängda.