Helgen…

Hoppas ni är nöjda med helgen!

Själv har jag kunnat njuta av solen, min familj och har även lyckats jobba ett par timmar igår, i skobutiken på NOVA…

…och svaret på frågan är JA, ett par snygga pumps fick följa med hem, måste ju.. denna vecka bär det det ju av till The big Apple. Ni ska få se dem…promise 😉

Bild: [room] by sofie

Idag får ni en tjuvkik in i sovrummet
och av tapeten som jag bara ääälskar. Det är inte Cole & son eller Nina Campbell tapet, utan- fyndiga Rusta!!

Jag kan göra min kap där kan ni tro… denna sköna tapet kostar 159:-/rulle. Den går i grått med skimmer i silver, bladverken är i sammet…passar såå perfekt till mitt tema och till våra nya sänglampor! Nu ska sminkbordet upp och nya beslag ska på.

Ellerhur blev det en bra förvandling?
Här kommer en FÖRE bild på skåpet för er som inte hängt med…

Bild: [room] by sofie

Ha en superbra start på veckan!
Kram Sofie

12 reaktioner på ”Helgen…”

 1. Blev jättefint! Rusta är verkligen bra, tapeten ser fin ut. Jag ska köpa billigt skoställ där och måla i svart..ska även se om där finns en hatthylla. Vet du förresten vart jag kan hitta en fin klädhängare (stående på golvet). Har tyvärr inte råd med ”the tree”. New York låter helt underbart, är så avundsjuk!
  Ha det bra! Kram Jossan

 2. Hej Jossan!
  Ja, Rusta har sina pärlor… Tack för tipset om butiken ZAK. Ska kolla där på knoppar!
  Ang trädet tycker jag du ska be en snickare såga ut ett i MDF och få det lackat i vitt, finns säkert ritning på nätet… Elever på skolan i Älmhult gjorde exakta kopior!!! Om du nu gärna vill ha det…! Personligen gillar jag den med vägskyltarna, vet du vilken jag menar?
  Vi måste ses efter New York.

  Kram Sofie

 3. Vilken skillnad! 🙂 Kul att du hittat den fina tapeten på Rusta. Högst troligt att man handlat skor av dig skulle jag tro. 🙂

 4. Jag igen. 🙂
  Room by Sofie; Tack så mycket! Ja, visst är det härligt med olika nyanser. Det får nästan vara det när det gäller vitt. Annars syns sakerna liksom inte, eller allt blir ”genomskinligt”. 🙂

  Nu har vi bestämt oss för att det blir en stor trädtavla av tapeten. Lite övertalning har det blivit men nu är jag i mål. 😉 Jag är så glad och vill bara ha den nu. Perfekt att kunna flytta runt den också ju. En sådan kan man t om ha på en altan om man vill. Visst?

  Vad segt att det tog tid att få upp tapeten. Hoppas att du/ dem blir nöjda nu. 🙂 Men jag kan inte tänka mig något annat, den är ju helt fantastiskt fin.

  Vad skönt att du är piggelin igen och känner energi. Nu är det fritt fram för nya skojiga projekt! Än en gång, avundas ditt jobb sååå!:)

  Kram Malin I&D

 5. Jaa det blev verkligen en shysst förvandling! Tac kför tapettips. SKa sprida till tapetjagande kompis. kram

 6. EN INREDOHOLIC

  GUd så fint! Vilken pysseltjej du är! Supersnyggt! Nejj jag fick inget shoppat, det blir på tisdag, när jag vet vad jag behöver *skratt* Kramar i massor o ha det underbart i NY!!

  Hälsa från mig 🙂
  kram
  Jannice

 7. Wow blev ju hur snyggt som helst! Även jag har fyndat snygga tapeter på Rusta tidigare. Dom kan överaska där ibland faktiskt 😉

Kommentarer är stängda.