Tjänster

Tjänster

Skriv till: sofie@roombysofie.se om du har frågor och funderingar om just din bostadsförsäljning eller om du vill ha hjälp med att inreda hemma. Nedan ser ni några exempel på våra tjänster.

 

HOMESTAGING  

[room] by sofie erbjuder skräddarsydda homestagingar och möbleringar av helt tomma hus och lägenheter. Vi möblerar och inreder och stylar upp allt från den lilla ettan i stan, till stora villan på landet. Vi träffas för genomgång av er bostad och därefter skickas offert med tankar om hur just din homestaging kommer se ut.

Pris fr. 12 950 kr inkl. moms. (Avdragsgillt vid försäljning) 

 

HOMESTYLING -light

Ibland behöver bostaden bara uppdateras med inredningsdetaljer och då rycker våra stylister ut! Vårt mål är att få er bostad att kännas rymlig, ljus och ombonad. Vi stylar upp med ljusa mattor, belysning, inredningsdetaljer, växter och textilier så att din bostad känns så fräsch och luftig som möjligt.

Pris fr. 8950 kr. (Avdragsgillt vid försäljning) 

 

STYLINGKONSULTATION -muntlig

Vi kommer hem till dig och går under ca 2h igenom rum för rum, hall, badrum, kök, förråd och ger muntliga tips och idéer på hur du kan optimera din bostadsförsäljning. Vi inleder mötet med en kort PPT -presentation (ca 15 min). Du får även en enklare manual om hur du kommer igång och hur du bäst prioriterar din tid. Vid behov hjälper vi till att möblera om mindre möbler om så önskas.

Pris: 3395 kr. (Avdragsgillt vid försäljning) 

 

INRED HEMMA 

Tycker du det är svårt att inreda hemma? Kanske önskar du dig ny energi i ditt hem? Kanske vet du inte riktigt vilka färger du ska inreda med? Kanske är du sugen på tapet? Frågor och val blir snabbt många. Ibland räcker det att möblera om, tillföra mer belysning, tapetsera hallen eller bara uppdatera med nya inredningsdetaljer. Många av mina kunder har flyttat in i sitt hem, bott något år, men känner att det är svårt att ”få till” helheten?

Vi hjälper dig hela vägen med allt från inköpslistor till försäljning och totallösningar med hantverkare. Vår uppgift är att få just ditt boende att kännas extra trivsamt och personligt –så som du önskar! En grundlig analys görs där era behov står i fokus, därefter vänder vi hem och kommer åter för att presentera inredningsförslaget på plats i hemmet. Här kan du få hjälp med allt från; Färgsättning, tapeter, mattor, gardiner, belysning, möblering, val av möbler, tips på smart förvaring samt köksplanering.

Priser fr. 1095 kr / timme

 

INREDARE PÅ PLATS

Ibland önskar våra kunder bekräftelse på sina egna tankar och då finns vi till förfogande som bollplank. Vi kommer hem till dig och går under ca 2h igenom rum för rum, hall, badrum, kök, förråd och ger muntliga tips och idéer på; färgsättning, tapeter, mattor, gardiner, belysning, möblering, val av möbler, tips på smart förvaring samt  kommer med idéer till så väl köksplanering. Ni ställer frågorna, vi ger svaren! Tillsammans möblerar vi om och testar nya idéer om så önskas.

Pris; 3395 kr inkl. moms. 

 

Boka en föreläsning

Planerar du en företagskväll för anställda eller kunder? Inredning engagerar och har blivit en livstil för många. Hemmet har en allt mer betydande roll för många. Boka en inspirerande föreläsning eller workshop.

Pris från 5950 kr exkl moms.

 

BUTIKSSKYLTNING

Har du butik och vill ägna mer tid åt dina kunder och fokusera på försäljningen? Kanske har du fått idétorka? Lämna då över ditt SKYLTFÖNSTER och din BUTIKSEXPONERING till oss på [room] by sofie.

Pris fr. 5500 kr exkl. moms.

 

TEXTARBETE

[room] by sofie utför även textarbete inom inredning & design. Vi samarbetar idag med inredningsmagasin, morgon– och kvällstidningar samt företagstidningar. Vi skriver allt från krönikor, plocksidor, blogginlägg  samt ”Hemma-hos” reportage.

Pris fr 1500 kr exkl moms.