Homestyling

Homestyling & homestaging

Ska du sälja din bostad? Då är det en fördel att se över sitt hem. Att anlita en inrednings-stylist för att optimera sin bostad inför försäljning leder ofta till en snabbare försäljning och ett ökat intresse på Hemnet. Och ibland också till ett högre pris. Det har gjorts massor med undersökningar i Sverige och internationellt och många mäklare är eniga om att stylade hem säljs snabbare.

Skriv till: sofie@roombysofie.se om du har frågor och funderingar om just din bostadsförsäljning eller om du vill ha hjälp med att inreda hemma. Nedan ser ni några exempel på våra tjänster.

 

HOMESTAGING  

Room by Sofie erbjuder skräddarsydda homestagingar och möbleringar av helt tomma hus och lägenheter. Vi möblerar och inreder och stylar upp allt från den lilla ettan i stan, till stora villan på landet. Vi träffas för genomgång av er bostad och därefter skickas offert med tankar om hur just din homestaging kommer se ut.

Pris fr. 12 950 kr inkl. moms. (Avdragsgillt vid försäljning) 

 

HOMESTYLING -light

Ibland behöver bostaden bara uppdateras med inredningsdetaljer och då rycker våra stylister ut! Vårt mål är att få er bostad att kännas rymlig, ljus och ombonad. Vi stylar upp med ljusa mattor, belysning, inredningsdetaljer, växter och textilier så att din bostad känns så fräsch och luftig som möjligt.

Pris fr. 8950 kr inkl moms (Avdragsgillt vid försäljning) 

 

STYLINGKONSULTATION -muntlig

Vi kommer hem till dig och går under två timmar igenom rum för rum, hall, badrum, kök, förråd och ger muntliga tips och idéer på hur du kan optimera din bostadsförsäljning. Du får handfasta tips om specifika inköp och hur du kommer igång och hur du bäst prioriterar din tid. Vid behov hjälper vi till att möblera om mindre möbler om så önskas.

Pris: 3395 kr inkl moms. (Avdragsgillt vid försäljning)