Inred hemma

Inred hemma

Tycker du det är svårt att inreda hemma? Få du inte till den röda tråden? Kanske önskar du dig ny energi i ditt hem? Kanske vet du inte riktigt vilka färger du ska inreda med? Kanske är du sugen på tapet? Frågor och val blir snabbt många. Ibland räcker det att möblera om, tillföra mer belysning, tapetsera hallen eller bara uppdatera med nya inredningsdetaljer. Många av våra kunder har flyttat in i sitt hem, bott något år, men känner att det är svårt att ”få till” helheten.

 

Heminredning

Vi hjälper dig hela vägen med allt från inköpslistor till försäljning och totallösningar med hantverkare, målare, snickare, sömmerska mfl. Vår uppgift är att få just ditt boende att kännas trivsamt och personligt – så som du önskar! En grundlig analys görs där era behov står i fokus, därefter presenterar vi ett inredningsförslag med moodboard. Här kan du få inredningshjälp med allt från stort till smått. Färgsättning, tapeter, mattor, gardiner, belysning, möblering, val av möbler, tips på smart förvaring samt köks och badrumsplanering.

Pris på förfrågan. 

 


INREDARE PÅ PLATS

Detta är vår mest populära tjänst. Vi kommer hem till dig och går under två timmar genom rum för rum, hall, badrum, kök, förråd och ger muntliga tips och idéer på; färgsättning, tapeter, mattor, gardiner, belysning, möblering, val av möbler, tips på smart förvaring samt  kommer med idéer till så väl köksplanering. Ni kommer med era utmaningar och inredningsproblem och vi ger svaren! Tillsammans möblerar vi om och testar nya idéer om så önskas. Mer hjälp och fler timmar kan köpas till (1095 kr per timme ) om behov  finns. 

Pris; 4495 kr inkl. moms 2h. 

 

KÖKSPLANERING

Att renovera sitt kök är en stor investering. Att optimera funktion med smart förvaring och tidlös design är en konst. Ta hjälp av ett proffs när du ritar ditt nya kök. Jag konsulterar på plats, utformar och ritar hela förslag. Tillsammans skapar vi ett modernt och personligt kök utifrån era behov.

Pris: fr 4495 kr.