Energi från andra.

När jag vaknade igår hade jag inga förväntningar på dagen. Med bara några enstaka timmars sömn, lämnade jag mina små ”banditer” på dagis och begav mig ner mot Ystad. Halvvägs möttes jag av blixthalka, men därefter löpte dagen på fantastiskt. Här ser ni mig ”in action” med en ny leverantör som room by sofie kommer samarbeta med. Visste dock inte att jag gestikulerade så där med händerna när jag pratade, hihi! Söta Karin och jag klickade på en gång och det finns väl inget som ger en mer energi än poisitiva människor. Människor som drivs av att utveckla hitta på spännande projekt tillsammans med en. I´m exited!!! Redan nästa vecka kommer ni få se bilder från vårt första projekt. Nu friends bär det av mot Malmö och nya inredningsuppdrag. Det rör på sig om jag säger så….. Kram // Sofie


Bilder: Lovisa Wallin