Homemade lamp, challenge and garagesale.


Här hemma har vi haft garageloppis lördag och söndag. En av de starkaste reflektionerna var att det var väldigt trevligt och socialt. Givande samtal med människor jag troligen aldrig skulle mött annars, och att bara ”prata” med folk under två hela dagar har varit jätteroligt. Lite klirr i kassan och känslan av att rensa och låta prylar komma till användning igen är skön och befriande. Ebba (…snart 6) stod för kaffeservering vilket kanske bidrog till att folk stannade någon extra minut… Jag jobbar mestadels själv, vilket inte är något problem i sig. Något som jag tänker ofta på är hur lite vi pratar med varandra nu förtiden. Vi sms:ar, mailar, facebookar varandra och allt mer sällan lyfter vi luren och ringer upp. Jag ”känner” en del människor, som jag aldrig pratat med irl. Visst är det lite märkligt. Jaja, bara några tanka och lite filosofi så här på söndagskvällen….

Förra veckan hade fina bloggen VosgesParis en bedroom utmaning och jag sände in en länk på vårat. Här kommer därför bilder på min egen-gjorda taklampa (…sladdlampa Granit) och en sovrumsbild.
Hoppas ni haft en skön helg. Kram //Sofie