Vinnaren är…

Bild: Designdelikatessen.dk

När mannen befinner sig i Asien och USA hela veckan lång, försöker jag och barnen hålla ställningarna här hemma. Bilden tycker jag är härlig och den beskriver lite känslan här hemma just nu. Leksaker, kläder, teckningar och gosedjur …ungefär var jag än fäster blicken, haha!!!

Tidigare ikväll frågade jag Ebba snart 5år; -Skulle du vilja hjälpa mig och vara ”stand-in-lott-dragare” i tävlingen om fina Crosskudden från Ilovekuddar.se ? Det ville hon gärna. OCH på lotten hon drog stod det ingen mindre än YLVA- Darling Things. Grattis du har vunnit fina Cross 2. Maila din adress till roombysofie@hotmail.com och priset skickas med posten.

OCH alla ni som inte vann…var nu inte ledsna för det! Fortsätt kika in. På fredag presenterar jag nämligen en ny tävling här på bloggen! Missa inte det…