Hemma-SPA på balkongen

Bild; Sydsvenskan.se
Idag har varit en bra lördag…
Hela familjen tog sovmorgon. Ja, tänka sig! Alla fyra verkade lika förvånade när vi vaknade 🙂 !!! Frukostbullar från bagaren intogs med solen mitt i ansiktet, men det var liksom inte läge att klaga. Efter förmiddagens pass på gymmet var det dags för hemma-SPA. Fram med skrubbvantar, fuktkrämer och ansiktsmasker. Ja, jag såg min chans när jag kom hem och snabbt låste jag in mig i badrummet. Oj vad skönt att rå om sig själv lite!!!

Dessa kreativa bilder hittade jag på Sydsvenskan webben. En super ide och ett roligt sätt att göra sitt egna Hemma-SPA på balkongen. Hämta ett kasserat gammalt badkar på soptippen och ge det ett nytt liv som hemmaspa, en soffa och en dynbox. RE-design att njuta i, helt enkelt!
Hela artikeln och inköpslista läser du HÄR.