Go´kväll

Bild: [room] by sofie

Det blir ett sent inlägg såhär på måndagskvällen.
Jag och mina tjejer har nämligen hängt på byen (…stan) då mannen haft teambuilding/workshop här hemma. Han arbetar på på det danska företaget som tillverkar vindkraftverk. Ja precis -dem som just sagt upp 3000 personer. Då passar det liksom inte att cheferna hänger på fina konferensanläggningar och äter dyra middagar (…bra beslut!) Istället visar de nu upp sina hem och bjuder på hemlagat. Köttbullar med ”tyttebär” (…lingonsylt) serverades det här hemma ikväll och ett Sverige-quiz hann de också med. Samtliga kolleger såg tämligen nöjda ut när vi anlände vid halv nio.

Vi (…jag och småtjejerna) passade då på att våldgästa våra Sverige-vänner inne i stan. De har en underbar lägenhet mitt i city-centrum. Sååå läckert!!! Typisk dansk med vackra fönster, generös takhöjd och ljusa luftiga rum. Restauranger, blomsterhandlare och bagerier runt varje husknut. Människor och myller. Ja, nu blev [room] by sofie sugen på att bo i stan och inreda en gammal lägenhet…. intresset ljuger aldrig *skratt*. Bilden ovan är tagen i kvarteret, Fredriksberg vid St Paulis Kirkeplads. Cykelhandlare finns det gott om i de danska storstäderna. Precis som barnvagnar går cyklarna i gammal stil!

På återseende imorgon!
Kram Sofie

2 reaktioner på ”Go´kväll”

  1. Vilken underbar bild på cyklarna, det fick mig att börja längta efter en tur till Köpenhamn igen, det var alltför längesen man var till den underbara staden.

    Hälsningar Elvira

  2. Och jag som radhusägare suktar efter din fantastiska utsikt… Tänk att man alltid ska vilja ha det man inte har… :/ Bättre att njuta av det man har istället. 🙂

Kommentarer är stängda.