Inred en arbetsplats


Bild: Living Etc
Ofta när jag är ute och jobbar ser jag kombinerade arbetsrum med gästrum, lekrum och ibland ett skrivbord i hallen. Jag är stor älskare av lösningen på bilden ovan. Snyggt och enkelt att snickra om man är lite händig… Det viktigaste när man väljer en arbetsplats i hemmet är att ställa sig frågan; Kommer jag verkligen sitta här och jobba?


Bilder: Living Etc

I 20-talsvillan i Lund hade vi ett generöst rum i källaren med ett lång arbetsbord och ett mindre rum på ovanvåningen. Såå förutsättningarna var bra… men ett problem kvarstod! Jag kom alltid på mig själv sitta vid köksbordet eller i soffan, och så även min man. Nog har våra vanor ändrats sedan laptopen tog över våra hem!!!
Tips; Vill du sitta i vardagsrummet, men ändå slippa stök med pärmar och räkningar. Välj denna typen av lösning. Passar också bra om man har lite större barn som vill göra läxor eller spela spel. Har du kanske ett smalare utrymme ex. hallen kan du välja denna typen, som även gömmer mobil-och ipodladdare. Också bra avlastning för post. Inreder du rum med avskilld arbetsyta är denna snygg, smart med två arbetsplatser i en!
Fler tips hittar du HÄR i min inredningsskola!