Tävling; Engla´s SHOWROOM

Just nu pågår en helt fantastisk tävling hos Englas showroom http://annamirjamaria.blogg.se/ där DU kan vinna en weekend till just din ”favorit-mode-stad”. Kolla in vart du helst vill åka om du blir den lyckliga vinnaren?? http://www.airtours.se/

Jag skulle verkligen behöva byta min vardag mot en inspirationshelg i Milano med flärd och massor med härligt vårmode! Just nu kämpar jag med mitt nystartade företag [room] by sofie som i huvudsak sysslar med inredning, trender! Jag har världens roligaste jobb och har lyckan att få träffa fantastiska människor som vill att just JAG ska hjälpa dem med heminredning. Därför behöver jag då då ”boosta” storstäder och samla inspiration av mode, trender, arkitektur, kultur etc… allt detta som går hand i hand med inredning. Vid sidan om detta jobbar jag på gym; ger klasser i Body Pump etc, hämtar/lämnar barn på dagis, renoverar stora 20-tals villan och allt annat som hör vardagen till (…ville egentligen inte dra upp vardagen och sjuka barn, men men den fick vara med ändå *ler*.

Mitt stora modeintresse och min garderob (…har senaste månaderna blivit mindre prioriterad..till förmån för det egna företaget!! Denna skulle därför behöva lite nya accentfärger, accessoarer, väskor, härliga vårtoppar, snygga chinos i pastellfärger (som jag sett att man ska ha i vår), coola remsandaler, softistikerade solglasögon. Ja, listan kan göras lång!!!

Jag hoppas därför att jag blir den lyckliga vinnaren av en resa för att kunna fortsätta inspirera och hjälpa andra människor till en bättre & roligare vardag!

Kram från mig!
SOfie

2 reaktioner på ”Tävling; Engla´s SHOWROOM”

  1. Hej Emma!
    Tack för din fina kommentar och vad glad jag blir att du gillar min blogg. Ja du, jag brinner enormt för mitt jobb och min stora passion är inredning och snygga prylar! Jag bestämde mig för att utbilda mig till inredare då jag tyckte livet var för kort att spilla på något tråkigt 10-18 jobb. Fritt, kreativt, underbart. Jag utb mig i Älmhult.
    Alla skott du inte skjuter missar målet!!
    Lycka till!
    Kram SOfie

Kommentarer är stängda.