Kontakt

Hej, Sofie här!

Det är jag som är grundare och ägare till företaget [room] by sofie. Jag driver och projektleder alla inredningsuppdrag, homestagingar och skyltningar. I bagaget har jag en kvalificerad yrkesutbildning inom inredning och försäljning. För varje dag som går, jobbar jag på att bli Malmö / Lund / Helsingborgs regionens mest personliga inredningsbyrå.

Företaget startade jag 2008. Jag utgår från Lund och har min inredningsstudio, mitt showroom och min kreativa arbetsplats på Odinvägen 1. Där hoppas jag att du och jag ses i framtiden, för att lösa gåtor om förvaringssvårigheter eller smarta och funktionella inredningslösningar till vardagsrummet.

Alla mina uppdrag skräddarsys utifrån dina önskemål! Känn dig alltid välkommen att kontakta mig på; sofie@roombysofie.se

Vänligen, Sofie Börjesson

 

[room] by sofie -en personlig inredningsbyrå.

Besöksadress; Odinvägen 1, södra Lund.

Telefon; +46 707 441776

E-post; sofie@roombysofie.se

 

Kontakta mig

 

Leveransadress;

[room] by sofie
Odinvägen 1
222 70 Lund.

2 Comments

  1. Hej Sofie!

    Jag skriver till dig av med anledning av att jag har en jättefin ”arabisk” soffa att skänka bort till ditt lager om du vill! Jag har ganska nyligen flyttat hem från Dubai å huset vi hade där var på 600kvm, därför får vi inte plats med den här hemma! Jag gick samma utbildning som du fast året efter. Det är eg en hård skumgummi madrass med tillhörande kuddar! Du får givetvis göra vad du vill med den! Den tar upp hela mitt förrådsutrymme!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *