Samarbete: Längtan till vårt sommarhus.

Så här i vintertider längtar jag alltid lite extra till vårt sommarhus i Blekinge. Vår lilla stuga som vi köpte för för snart tre år sedan har blivit vårt vattenhål. Hit åker vi på lov, helger och på sommarsemestern. Det infinner sig ett lugn och hela familjen bara andas ut när vi parkerar bilen på gräsmattan. Inga måsten eller tider att passa.

Huset är litet och har endast en boyta på 50 kvadratmeter, så när vi köpte stugan bestämde vi oss direkt för att satsa på utemiljön. Det blev nya trädäck; ett på framsidan och ett på baksida, om totalt 60kvadratmeter i samman nivå som stugan. Att jobba med ute och innemiljö i samma golvnivå ger den där sköna känslan att man liksom suddar gränserna. Nya trädgårdsmöbler införskaffades och vi inser ju att det är dessa utemiljöer vi tillbringar mest tid på. Och från fönstret från vårt lilla kök serveras frukostar och luncher direkt ut i soligt söderläge. Här kan vi sitta i timmar och bara umgås med vänner, lyssna på sommarprat eller spela kort. På kvällarna hänger vi oftast på framsidan. Där har vi kvällsol och barnen hänger gärna med kompisar och lyssnar på musik i loungesoffan. För solen tycker jag det behövs ett rejält parasoll. Gärna ett med lite karaktär som förstärker känslan av en mysig utemiljö.

   

Loungegrupp

Bilder; Room by Sofie i samarbete med Chilli.

Inredning i rostiga toner för Bjurfors

I uppdrag har vi gjort homestyling (…dvs fullmöblerat och stylat) detta mycket välplanerade 1 1/2 plans hus på Östra Torn i Lund. Huset är 134 kvm och har fyra sovrum samt kök i öppen planlösning med vardagsrum. I våra stylingar tar vi alltid hänsyn till husets arkitektur och i detta fallet var det de mörkbruna fönsterna som fick sätta stilen. Vi plockade in roströda toner som accentfärg i kombination med bruna och svarta inslag. Kontakta Hanna Nilsson på Bjurfors för mer info eller klicka HÄR.

 

Bilder; via Bjurfors