Betonggolv och ljusinsläpp i Malmö

När jag förra veckan var ute på styling-konsultation (…en tjänst där jag ger tips på hur du bäst optimerar sin bostad inför försäljning) blev jag lite smått förälskad i mer eller mindre allt i denna lägenheten. Hiss rakt in i lägenheten, tilltagen terrass, fönster från golv till tak i alla rum och betonggolv genomgående. Lägg där till havsutsikt och en vacker bas av fin inredning. Det roligast med mitt jobb som inredare är ju att jag får se så himla mycket härliga bostäder varje vecka. Håll tillgod av bilderna, och ja det är jag som går ut ur hissen på den ena bilden. Mer info om pris, visningar hittar ni på MOHV:s hemsida. 

_MG_0056
vimpelgatan-37_SD1cuK
_MG_0323
 
_MG_0095
 
vimpelgatan-37_JEXOwx
vimpelgatan-37_ecAKf6
  
_MG_0258
vimpelgatan-37_nXiOIs
vimpelgatan-37_4sbjdv

Bilder: via Mohv och Karin Winblad

 

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *