Tillverka ett personligt matbord.

Matbord finns det gott om – men just kvadratiska bord är ganska sällsynta. Om plats finns så tycker jag detta är en spännande form. Hittade fina bilder på Hemnet och jag tror det är denna duktiga stylingfirma som varit i farten. Oavsett så tror jag vederbörande tillverkat bordet, med hjälp av dessa två skrivbord och troligen förstärkt skivorna med metallister under, för att kunna ta bort fyra ben. Visst är det bra? Genialiskt, snyggt och prisvärt!

Kök_Matplatsmatbordmatplats_kökkök_matbord

Bilder: via MOHV Stockholm

2 reaktioner på ”Tillverka ett personligt matbord.”

  1. Snyggt och inspirerande som alltid hos dig. Ett sådant där skrivbord ska jag investera i till mitt nybyggda lilla hemmakontor!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *