Uppdrag färgsättning; Emrahus

För cirka ett år sedan kom jag i kontakt med passivhus-tillverkaren Emrahus. Jag har blivit en av deras samarbetspartners och denna vecka har vi bland annat hjälp de med en del inredning, till deras monter på Stora Villamässan.

4224_w1

Jag fick även i uppdrag att ta mig an färgsättningen på ovanvåningen av deras nya kontor, som är under uppbyggnad–se bilder nedan.

Så här tänkte jag; Huset är en gammal bondgård med anor från 1800-talet. Det är viktigt att bevara originaldetaljerna. Vi kommer alltså behålla träpanel och brädgolv. Konsten är att binda ihop det gamla och skapa en modern look som matchar företagets profil och värderingar. Så det blir en kombination av målad panel (heltäckande färg) och tapet. Panel, brädgolv och tak får en neutral ljusgrå färg och till det kommer några väggar tapetseras med de här två tapeterna. Den enfärgade kommer från Boråstapeter kollektion Mineral och kommer pryda en vägg. Den fina prisma-mönstrade tapeten kommer från Eco Wallpaper. Den kommer rama in burspråket där en två fåtöljer ska stå. Det kommer skapa mysig rumskänsla i lokalen. Robin Berkhuizen VD på Emrahus verkade nöjd. Så här skrev han på mailen;”Underbart Sofie, du har verkligen känsla för färger. Det kommer bli så jäkla bra, tusen tusen tack 🙂 ” 

4224_mineral 5423_jeans_cube_softsurface_1_produktbild

 

Så här ser det ut idag;emrahus2

Emrahus_före

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *