Personal shopper.

20102853Z

Idag jobbar jag med en återkommande kund. Ja det har blivit så. Första gången paret kontaktade mig för inredningshjälp, var för drygt 1 1/2 år sedan. Då hade de bestämt sig för att bygga nytt. Vi träffades i deras lägenhet, här i Lund och diskuterade möblering, färger, nya möbler, barnrum mm. De allra flesta hus är ju vita när man flyttar in men paret tog chansen och fick vardagsrum och matplats målat i en härlig grön kulör innan inflyttning. En färg som ger en fin inramning till de vita fönsterna och parets skandinaviska inredningen.

I förra veckan blev jag kontaktad igen och ryckte då ut på en muntlig konsultation. Vi diskuterade gardiner, belysning och fick en del på plats.  Men så var det alla inredningsdetaljer och tavlor som sätter pricken över i:et. Kunden tycker det är svårt att välja, svårt att få till det där sista, att kombinera ihop stilleben etc så i eftermiddagen ses vi någon timme på Ilva. Personal shopper titulerar jag mig idag alltså. Och kunden är glad att hon ska få till det där sista. Jag gillar Ilva och tycker de har ett bra utbud av inredningsdetaljer, kuddar, småmöbler och belysning till rimliga priser. Nu har de ju även fått i House Doctor. Behöver du också inredningshjälp, stort eller smått? Maila mig; sofie@roombysofie.se

Här ser ni bilder som jag fick skickat till mig strax innan paret flyttade in. Sängaveln ska jag slå ett öga på till vårt egna sovrum. Tyckte den var snygg med den lilla inramningen.

färg_kund_Kfärg_burspråk

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *