Idag öppnar Formex.

formex_nordic neat2
Är nu på väg upp till FORMEX över dagen. Hade bestämt mig för att spara mig till möbelmässan i början på februari, men kände att jag behövde boosta mig med lite vårinspiration. Detta gråa Sverige gör ju ingen lycklig just nu. Come on spring! Vill även söka upp några nya spännande leverantörer, äta lunch med med fina blogg-kolleger och tanka inspiration i det gedigna föreläsnings-programmet som agendan bjuder med.

Ska lyssna på: Björn Florman som pratar material, Mija Kinning som tar sig an det personliga hemmet (…en het potatis i bloggsvären just nu) Lotta Alvar har alltid en inspirerande trendföreläsning och Anna-Karin Lingham som berör ämnet; Stärk ditt personliga varumärke. Också nyfiken på entrétorget (…ytan som ska sammanfatta och visualisera hela mässan!) som i år är signerat Niklas Hansen och Sasa Antic. Så här beskriver de exponeringsytan; ”-Vi kommer inte jobba med miljöer på det traditionella sättet utan kommer istället använda exponeringsytor på längden, tvären, bredden och höjden.”

Följ mig gärna på instagram @roombysofie Där kommer jag uppdatera med bilder från Formex under hela dagen. Hola Estockolm0!

boksta¦êvermorkare Bok
Sun loungers on beachLotta Ahlvar Moderådet.jpg497_05-082087

formex_nordic-neatSkärmklipp (3)_DSC2436

Pressbilder: Formex

Fakta om mässan; Formex är den största mötesplatsen för nordisk inredningsdesign. Här samlas 850 utställare, 23 000 nationella besökare och över 800 medierepresentanter. Formex är en branschmässa som är öppen för verksamma inom följande områden: present, hemtextil, inredning, mode, delikatesser/mat och leksaker. Minimiålder 15 år. Hashtag #formex

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *