Blogg-nätverk

Hur lyckligt lottad får man lov att vara? Det här är tjejerna jag (…försöker) träffa en gång i månaden. Och ja, vi är allihopaegenföretagare, inredare och bloggare. Denna gången träffades vi hemma hos mig – och var tog tre timmar vägen kan man undra? Nu har vi klubbat för heldagsmöte framöver. Tack för att ni ger mig så mycket härlig energi och bra feed-back. Ovärderligt. Kram på er snygga tjejer!

imageroom-by-sofie-3

MatplatsSoffbord_housedoctor_roombysofie

Bilder: Susann Larsson, Jannice Wistrand & Sofie Börjesson

4 reaktioner på ”Blogg-nätverk”

  1. Underbart! och jag bara älskar betongkänslan du fått till på väggarna i din matsal. Precis den känslan jag vill få in i en del av min hall här hemma! får jag lov att fråga vart du hittat den? 🙂 färg eller tapet?
    Må gott, kram Lisa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *