Vykort från Stockholm.

rooftop_clarinonsign

I torsdags packade vi en stor resväska, några små ryggsäckar och tog tåget upp till Stockholm. Att resa med barn, sitta många och långa timmar på tåg eller flyg, spendera frukost, lunch och middagar på restaurang är inte alltid en dans på rosor. Men träning ger färdighet och vi börjar bli riktigt bra på det nu. Att vara tillsammans, bara familjen är enormt berikande. Ofta umgås vi med vänner över bruncher och middagar, är ute på aktiviteter och när helgen är slut har man ibland inte suttit ner bara familjen. Vi har blivit bra på att avsätta tid bara till oss. Esther fyller snart fyra och nu är det lätt att göra roliga saker alla tillsammans. Idag bjuder jag med bilder från mitt personliga fotoalbum! God fortsättning.

IMG_1045IMG_1040Kidsen

På påskafton åkte vi ut till Djurgården och Skansen. Vilket underbart vårväder. Vi fick se både björnar och lemurer. Och så åkte vi såklart karuseller. Lunchen intog vi i t-shirt på Restaurang Tre byttor. Ljuvligt god mat!

Skansen_stockholmIMG_0967IMG_1000IMG_0980Ebba

På vägen hem hoppade vi av spårvagnen vid Kungsträdgården. Det är nästa som en saga att promenera där när körsbärsträden blommar. Barnen var mållösa och som ni ser var vi inte ensamma där.

IMG_1012IMG_1004IMG_1003Kundgsträdgården

Två tjejer från Lund, i baren, på restaurang Köttbaren i Stockholm. De fick full uppmärksamhet av den söta personalen och blev serverade både friska hallondrinkar och bacon-chips av bartendern.

IMG_0921IMG_0935KÖttbarenIMG_0917

Bilder: room by sofie

4 reaktioner på ”Vykort från Stockholm.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *