Kontorsplanering.

Igår jobbade jag med Avensia och planering av deras kontor på Gasverksgatan i Lund. Urfina lokaler precis vid järnvägen nära Grand Hotel. De sitter ca 40 personer i ett stort öppet landskap med högt till tak. Ny möblering, ny armatur (…som jag själv håller på att designa) samt en ny platsbyggd trappa som ska verka både som förvaringsmöbel samt som sitt -och arbetsplats för den som önskar.

När jag googlade runt för inspiration fastnade jag för lösningen med förvaring och ett litet platsbyggt bord nedan. Ja, det funkar inte i ett kontorslandskap men himla snyggt och kvadratsmart för hemmet. Ett extra plus är det gula bordet mot den grå väggen.

Inredningstips: Att inreda ett helt kontor hemma, i dagens ”trådlösa-laptops -och-smarta-uppkopplade-telefonsamhälle” kan för många kännas aningen överflödigt. Speciellt den yngre generationen. Summan av kardemumman är bara att våra datorer, ipads och telefoner skräpar runt i hemmets alla vrår. På köks -och soffbord och laddare i fönsterkarmarna. Bilden nedan visar en smart lösning. Här har man vägghängt två Bestå-skåp och snickrat ihop och målat ett bord gult. Enkelt, snyggt och smart OCH framför allt har datorn någon stans att bo, nära och bra till pärmarna med avtal, papper och obetalda räkningar. Borrar man dessutom små hål i till skåpen kan man förvara sladdar och laddare.

ikea_studio_inspiration_1_110430

Bild: Ikea Livet Hemma

 

Och här kommer några bilder från kontoret;

IMG_8324 IMG_8325IMG_8334

2 reaktioner på ”Kontorsplanering.”

  1. Pingback: Inredningstips; Klädhängare | [room] by sofie

  2. Pingback: Clothing Rail by Annaleena. | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *