Inredningstips: Aqua Marine

Lugn, avslappnad, uppladdad av sol, värme och salta bad. Jet-lagad? Absolut. Så skulle jag nog beskriva mig själv efter två veckors semester och ett låååångt blogguppehåll. Nu är jag tillbaka, var så säkra. Så välkommen att kika in som vanligt framöver. En hel del av er har följt mig och vår USA-resa på instagram; @roombysofie Tack för alla härliga kommentarer!

Inredningstips: Just nu inspireras jag mycket av färgen blått. Gärna i kombination med populära metaller som koppar och mässing men också rostiga toner. Ett enkelt sätt om man vill förnya sin marina skärgårdsstil hemma, är att addera orange toner och korallfärger och därmed tona ner det skarpa röda. En lite mjukare kombination som lyfter det blå och skapar fin balans. Aqua Marine kallade Jan Rundgren den ”nya marina” trenden på möbelmässan. Har du tröttnat riktigt på populära Lexingtonstilen, kan du byta ut dina stjärnor och ränder mot linneskrynkliga textilier i naturmaterial, batikmönstade kuddar och kanske en ikat-mönstrad matta. Kolla ”by-the-way” in vårens fina cranberry-färgade Lexington-handdukar.

Belysning_rumhemmaBelysning_iittla_

Lampan ovan Leimu från Iittala kostar fr 4995 kr. Den fina blå väggfärgen ovan heter Himlavalv 746 och kommer från Beckers.

roombysofie_inredare_Lund_möbelmässa_marin_aquamarine

En pall eller en bänk framför sängen ger både dekorativ och fin avlastning för alla som gillar att hotellbädda med på tok förmånga kuddar och plädar 🙂 !!!

artilleriet_kuddar_ikatmönster_aquamarine

Bild 1-2: via Rum Hemma. Bild 3, [room] by sofie. Bild 4, Artilleriet 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *