Homestaging Kapellgatan

I måndags fotades denna urmysiga takvåning, precis vid Triangeln som jag och min praktikant inrett och stylat upp. Ett modernt boende för dig som vill leva mitt i city. Tåg, shopping, kultur och restauranger finns inom en armslängds avstånd. Mest förtjust blev jag i köket där fönsterna enkelt går att öppna upp. Häftigt att sitta ända uppe på takåsarna och titta ut! Mer info om objektet hittar du HÄR. 

Kapellgatan 4 - Plats för avkoppling
Kapellgatan 4 - Utsikten från vardagsrummet
 
Kapellgatan 4 - Fantastiskt ljusinsläpp
Kapellgatan 4 - Köket
  
Kapellgatan 4 - Bra ytor
Kapellgatan 4 - Rymligt vardagsrum
Kapellgatan 4 - Kontorshörna i vardagsrummet
Kapellgatan 4 - Sovrum

Bilder: Husman Hagberg

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

5 Comments

  1. Snygg styling! Och vad roligt att se bilderna! 🙂 Jag blir så nostalgisk…Jag bodde nämligen i just denna lägenheten när jag precis hade flyttat till Malmö i slutet av 90-talet (sedan flyttade vi till en större lägenhet i samma hus). Det har hänt mycket sedan dess; bl a helt nytt kök och så fanns inte det härliga fönstret i köket – där var två små kupor i stället…Mycket minnen!:)
    Ha en fin dag!
    Christina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *