Snyggaste hallmöbeln.

I förra veckan presenterade jag ett inredningsförslag till kund i Bunkelflostrand. En härlig ljus nybyggdvilla som nu ska få lite ny energi med såväl färg, tapeter och nya möbler och inredningsdetaljer. Denna moderna, mjuka, snygga hylla ritade jag in i mitt förslag och är detta inte en fullträff av Bolia så säg? Hejdå alla kantiga, trista trähyllor och försök till funktionella hallmöbler. Det är ju dem här detaljerna som gör så stor skillnad. Nedan ser ni ett tidigt stadium i moodboardingen till detta inredningsprojekt.

Moodboard

Bild: Bolia, [room] by sofie

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

4 Comments

  1. Tycker mig skymta vår nya soffa där..! De hade mycket fint i Malmöbutiken vill jag lova. Kram till dig och ha en fin måndag. Trots regnet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *