Föreläsnings-turné

Denna vecka börjar i mina ögon lida mot sitt slut. Jag har nästan uteslutande jobbat med föreläsningar. Igår var jag i Skurup och höll en inspirationskväll för Fastighetsbyråns kunder. Vi höll till på supersnygga restaurang Karl Johan, där det bjöds på utsökt plockmat och gissa om jag dreglade på det snygga rutiga golvet i lokalen. SÅ snyggt!

Nu står det friskvård på schemat. Body Pump blir det och därefter ska vi ses för frukostmöte med bloggänget hemma hos Susann strong>Kram // Sofie

Bilder: room by Sofie via instagram

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

2 Comments

  1. Så himla roligt Sofie. Heja heja dig som du inspirerar. Och som jag skulle vilja gå dina kurser alltså ! Kram till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *