Dagens location; Älmhult

Idag ska jag hålla i en inspirationsdag för eleverna på den utbildningen jag själv läste för sex år sedan. Utbildningen hette då ”Inredare med säljkompetens” men heter numera ”Säljare med inredningskompetens”. Utbildningen är uppbyggd med lika stora delar inredning som ekonomi och den sträcker sig över drygt fyra terminer. Den har totalt 20 veckors praktik vilket jag personligen tycket var en av de avgörande bitarna till var jag är idag. Jag har blivit inbjuden att berätta för studenterna om min resa; Från skolbänk till egenföretagare. Hur min väg har sett ut, hur jag jobbar i mina olika projekt och hur det är att driva företag. Vad denna bloggen gjort för mitt företagande? En spännande dag och jag hoppas kunna vägleda några av dagens studenter. Varje fall de som vill starta eget och vill jobba som inredare på egen hand i framtiden! Det är hårt jobb men friheten att själv bestämma och styra över sin tid är oslagbart.
Önskar dig en fin måndag! Kram // Sofie 20131118-082901.jpg
Bild; room by sofie via instagram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *