Våga färgsätta.

Efter en veckas semester är ”att-göra-listan” något längre än vanligt. Förmiddagen har ägnats åt att betala räkningar, lämna priser på möbler och mattor samt att skicka offerter på nya uppdrag. Ja och ett och annat mail har jag betat av 😉 Ska snart hoppa in i bilen och åka mot Höllviken för en heminredningskonsultation. Färgsättning är ofta en avgörande faktor i hemmet för att få det ombonat, tillsammans med belysning och möblering. Jag jobbar just nu parallellt med tre heminredningsprojekt och det är kul att se olika projekt växa fram och få vara delaktig i inköp av såväl soffor, belysning och andra inredningsdetaljer. I ett av husen här i Lund är snart två utav tre våningar färdiga och nu har jag kopplat in snickare för att ev rita en platsbyggd lång soffa för att skapa det perfekta TV-rummet på ovanvåningen. SÅ spännande att skapa olika zooner och funktioner i hemmet och som ni förstår så finns ingen TV i allrummet. I helgen fick jag även en bilder från en familj jag hjälpt i Bunkeflostrand. Tack Johanna!

Själv gillar jag färgkombinationen på väggarna nedan och tapeten tillsammans med de gula Fritz Hansen stolarna Grand Prix (…som förövrigt toppar min topp-tre lista över önskestolar.) Det behövs inte så himla mycket om man smyckar väggarna med färg och tapet, men är något många ofta drar sig för att göra. I stället står man med vita väggar och tycker att hemmet är trist. Miljön nedan är uppstylad men med lite personliga inredningsdetaljer skulle jag kunna flytta in på en gång. Man kan färgsätta på så himla många sätt och det behöver absolut inte vara gult. Även om gult känns hetare än någonsin, eller är det bara jag som ser gult överallt?

Nåväl, dags att rusa ut i regnet. Snacka om att komma hem till ett höstigt Sverige. Bilderna hittade jag HÄR och visare Fritz Hansens flagshipstore i Milano. Fin start på veckan vänner! Kram // Sofie  

Bilder; Fritz Hansen

Tveka inte att maila om du behöver vägledning eller hjälp att inreda hemma; sofie@roombysofie.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *