Visste du att…

Allt i hemmet var Sveriges första inredningsmagasin? Det gjorde inte jag, förrän när jag besökte deras (…för mig) nya hemsida. Ett magasin som fick sig ett ordentligt lyft när Anna Zethraeus tog över vid spakarna förra sommaren. Glömmer inte när Annas första nummer kom ut och hon själv prydde omslaget. Ett omslag tryckt på ett snyggt matt papper och med ett innehåll var klart över förväntan. Idag sitter jag och gör ett mindre jobb till just Allt i hemmet. Lovar att berätta när ni kan se text och bild i tidningen. Kram // Sofie

2 reaktioner på ”Visste du att…”

  1. Lustigt hur olika man tycker … Jag har just sagt upp min prenumeration efter många år som prenumerant eftersom jag tycker att tidningen blivit sämre med den nya redaktören.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *