Svenskt Tenn på nationaldagen.

I sedvanlig ordning var jag uppe med tuppen idag. Vad är det med mig? Är det ljuset tro? Ja, snart står jag väl ute vid brevlådan och väntar in tidningsbäraren vid kl 04.30 🙂 !!! Hmmm… jag är ju trots allt bara 34. Nåväl, mannen som är dansk-anställd är dessvärre inte ledig idag. Barnen är med farmor och farfar och jag ska rådda lite här hemma. Rensa datorn står på schemat idag. En dator som numera låter mer som ett rymdskepp än en dator (..som väl egentligen inte ska låta någonting alls!?). Några tusentals bilder får veta deras öde idag. Ett ont måste, innan kraschen är total! Ja, och så ska jag såklart njuta ute av det vackra vädret tillsammans med en fin väninna kommer hit på lunch. Så lite ”sällis” får jag idag! Imorgon firar vi nationaldagen här hemma med fotbollslandskamp och med allt vad det innebär…

Här på bloggen bjuder jag med inspiration av det mest svenska jag kan komma på. Blir man inte glad av detta formspråk så säg. Estrid Ericsson och Josef Frank, om ni bara visste hur många inredningstokiga som skulle vilja fylla sina hem med era möbler, textilier, vaser, lampor mm -om bara plånboken tillät! Skåpet nedan hade gärna fått flytta hem till oss på studs! ”Estrid Ericson som grundade Svenskt Tenn 1924 tyckte att ett vitrinskåp skulle rymma en blandning av ägarens mest älskade föremål och på så vis skänka åskådaren en rogivande och fängslande stund”. Och precis så är det! Hur kul är det inte att komma hem till någon och få kika in på deras samlingar av nya, ärvda och personliga ting! Habegär får man allt av surfa runt på Svenskt Tenns hemsida. Tror bestämt att jag ska unna mig en liten beställning, hehe! En väska verkar ligga risigt till och söta rosa elefantbrickor till tjejerna 😉 !!! Kram // Sofie 

Alla bilder lånade HÄR.

6 reaktioner på ”Svenskt Tenn på nationaldagen.”

  1. Efter att jag läste ditt inlägg så sökte jag på Blocket och Tradera efter Windows tyget från Josef Frank, och till min förvåning dyker det upp en länk där man kan köpa mönstret för runt 500kr/m!
    Har lagt min order och ska få leverans i inom 2 veckor!!

  2. Pingback: Homestaging; Del 2 | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *