Mina loppisfynd…

I lördag var jag på loppis med våra små tjejer. Urmysigt att kunna gå med båda (…vår minsting blir tre i maj). Ebba la beslag på en skateboard och Esther hittade en ”Totte-apa” ni vet en sån man kan sätta in armen och buktala med. Riktigt fin faktiskt! Själv fick jag en fin teak-bricka från 50-talet med mig hem och klarglasvaser kan man väl inte få förmånga av. Några tioor fick jag betala för dessa finingar. Kvistarna är några ”left overs” från helgbuketten. Fin start på veckan friends! Kram // Sofie

Bilder: room by sofie

1 reaktion på ”Mina loppisfynd…”

  1. Det måste ha varit något alldeles speciellt med den här loppishelgen! Min var magiskt lyckosam och du verkar inte haft sämre tur du heller 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *