Att vakna och tro…

I morse steg jag upp kl 06 och trodde helt seriöst att det var måndag. Bryggde kaffe i vanlig ordning och funderade en stund över varför inga mobiltelefon eller väckarklockor ringt. Endast några enstaka bilar körde långsamt förbi och jag undrade varför inga gula bussar passerade. Nåväl, efter att ha kikat runt lite på diskbänken kom jag till min stora glädje på att det faktiskt bara var söndag. Idag kommer jag njuta lite extra av dagen, av solen, av familjen och av våra vackra liljor som pryder matbordet. Njut lite extra du med! Kram // Sofie

Bild: [room] by sofie

3 reaktioner på ”Att vakna och tro…”

  1. Härligt när det är på det hållet, brukar annars vara tvärtom som när jag vaknade i morse och trodde det var söndag:)

    Önskar dig en riktigt fin Påskvecka bästa du!

    Kram D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *