Inredningskursen i bilder.

Nu sätter jag ännu en ”check” i room by sofies historia. Min första inredningskurs höll jag nämligen i min nyinredda studio i torsdags. Tack alla ni som deltog och gjorde kvällen minnesvärd. Idag gästbloggar jag HÄR och där hittar du en längre rapport från kursen. Passa också på att läs mina bästa tips hur du lyckas inreda personligt hemma! Finfin söndag vänner! Kram // Sofie 

Bilder: room by sofie Foto: Elvira Fagerberg

3 reaktioner på ”Inredningskursen i bilder.”

  1. Tusen tack för en fantastsik kväll i torsdag 🙂 …. så inspirerande och givande.

    Är i fullgång med skapa min sänggavel, fann ett perfekt linnetyg i en härlig mörk lila färg i tygaffären i fredags. Det kommer bli pricken över i ett i sovrummet…. tusen tack för rådet!

    Ha en fortsatt skön dag!

    Kram Camilla O

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *