Inredningskurs; Dan före dopparedan!

Imorgon är det dags för ytterligare en ”check”i room by sofies historia. Då slår jag upp portarna till min nyinredda studio och välkomnar inte mindre än 12 gulliga tjejer till en kväll i inredningens tecken. Idag bjuder jag med lite bilder från studion där förberedelserna pågår för fullt. Finfin onsdag till er! Kram //Sofie


Bilder: roombysofie via instagram

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

10 Comments

    • Hej Helena! Sorry för sent svar! Ja, igår körde jag min första kurs! :)) kommer komma fler i vår! Finfin helg till dig! Kram

  1. Lycka till ikväll, är övertygad om att det kommer gå strålande! Vi måste ses snart, var evigheter sen sist.

    Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *