Före…

Det var snabba turer på jobb igår. Först möte med gulliga säljare och mäklare, plåta några snabba pics, lägga några möbelbeställningar i bilen, tillbaks hem och ta hand om liten sjukling som är på sin andra penicillinkur. Idag är bästa “papp-sen” hemma och jag jobbar järnet! Här kommer gårdagens utlovade sneak-peak-bilder eller klassiska förebilder. Nu drar jag ut i snövädret igen och lastar det sista. Under dagen kan du följa mig på instagram som vanligt. Sök på; roombysofie så hittar ni mig! Kram på er finingar och tack för att ni kikar in! // Sofie 

Bilder: room by sofie

[room] by sofie

-inredare / stylist / skribent.

3 Comments

  1. Hej! Jag såg ett superfint hem på Stadshem som jag tror du gillar. Kolla här:
    http://stadshem.se/Object.aspx?gid=OBJ24162_1234873675

    När vi ändå har mäklarbilder på tapeten. Har du specifika rättigheter att använda mäklarbilder (från till ex. Hemnet)? Då menar jag inte på de objekt du är inblandad i utan om du ser något snyggt som du vill visa på bloggen?

    Kram /Nellie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *